9 Temmuz 2012 Pazartesi

Türkiye’nin AKP ile yediği itibar vurgunu

SABAHATTİN ÖNKİBAR-AYDINLIK / Salı, 26 Haziran 2012

Türkiye’nin AKP ile yediği itibar vurgunu


1) Amerikan askeri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başına çuval geçirdi ama Türkiye bu rezilliğe karşı bir nota bile veremedi!

2) Tayyip Erdoğan, Peygamberimize hakaret eden Rasmussen’in NATO Genel Sekreterliği’ne asla onay vermeyeceğiz demesinin ertesi günü hay hay deyip o ismi kabul etiğini açıkladı!

3) Tayyip Erdoğan hükümeti, Muavenet’in ABD donanması tarafından vurulmasına yine suskun kaldı!

4) K.Irak’ta PKK inlerine kara harekatı yapan Türk ordusu Bush’un tehdidi ile anında geri çekildi!

5) Diyarbakır’a karışırım diyen Barzani ile Türklere Kürt kedisini bile vermem diyen Talabani ABD’nin emriyle eller üstünde taşındı!

6)Tayyip Erdoğan’ın Libya’da NATO’nun ne işi var demesinin haftasında Türkiye Müslümanları vurmak için Libya’ya savaş gemilerini gönderdi ve İzmir’i NATO operasyon merkezi yaptı!

7) Ermeni tasarısında Fransa’ya güya posta atıldı. Ama el altından Fransız Bakana, “Rol yapıyoruz, tehditlerimizi ciddiye almayın” denildiği ortaya çıktı!

8) Erdoğan, Gazze’ye yardım götüren 9 vatandaşımızı katleden İsrail’e önce esip gürledi ama o ülkeye ambargo bile uygulamadı. Tersine barışmak için gizli arabulucular gönderdi ve Türklerin kanı yerde kaldı!

9) İran’da Ahmedinecad Tayyip Erdoğan’a aylar öncesinden verilen randevuyu hiçbir gerekçe olmaksızın iptal etti. Ancak Erdoğan, bu hakareti sindirerek geri dönmedi ve ertesi günü bekledi!!

10) Tayyip bey Doğu Akdeniz’de petrol ve doğalgaz arayan Kıbrıslı Rumları günlerce tehdit etti. Lakin Obama’nın bir telefonu ile bir sustu, o gün bugün suskunluğu devam ediyor!

11) Erdoğan’ın her gün tehdit edip aşağıladığı Suriye uçağımızı düşürdü !