23 Kasım 2015 Pazartesi

Türk Basını’nın “Türkmen Katliamı” Dezenformasyonu ve Gerçekler / Foto

Suriye ordusunun Lazkiye kırsalındaki ilerleyişi, Türk medyası tarafından sahte fotoğraflarla çarpıtılıyor.

Ehlibeyt (a.s) Haber Ajansı ABNA- 
Suriye ordusunun Lazkiye kırsalındaki ilerleyişi, Türk medyası tarafından sahte fotoğraflarla çarpıtılıyor.
Suriye ordu güçlerinin Türkmen Dağı’nda El Kaide ve türevlerine yönelik gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar Türk medyası tarafından çarpıtılıyor.
Türkmen Dağı’nın El Kaideci çetelerden temizlenmesi birçok medya organı tarafından, Türkmenlere yönelik bir katliam varmış havası verilerek işleniyor.
Yine altını çizelim; Lazkiye'de El Kaide temizliği var.
Bunun gibi servis edilen fotoğrafların tamamı farklı ülke, mekan ve tarihlere ait çıktı. Lazkiye kırsalında 'Türkmen katliamı var' başlıklı yalan işte Türkiye halkına böyle sahtekarlıkla yansıtılıyor.

Lazkiye Türkmen katliamı dedikleri görüntü 2013 tarihli ve Mısır'dan çalıntı.


Aşağıdaki fotoğraf, Türkiye'de sözde İslamcı geçinen Yezit zihniyetli yazar çizerlerin de destek verdiği Suudi Vahhabi rejimi tarafından masum Yemen halkına karşı düzenlenen bombalı saldırı sonucu yaralanan çocuklara ait. 6 Mayıs 2015 yılında Suudilerin hava saldırısında gerçekleşti. Türkiye sözde İslamcılarının Suudi Vahhabi Selefi rejimine destek vermelerinin sebebi yine malumunuz Sünni mezhepçi olmaları ve ölen masumların her zamanki gibi Şia çocukları olmasında yatmaktadır. Ancak Şialara karşı işledikleri cinayeti sünni Türkmenler olarak vermeleri ne kadar da manidardır. Belki de Şiaların işlediği cinayetleri ortaya koyan resimler bulamadıkları için kendi işledikleri cinayet resimlerini servis etmektedirler. Çünkü gerçekte Şia'nın katliam yaptığı, masum ve mazlumlara karşı cinayet işlediği tarihte görülmemiştir. Her zaman katliama ve zulme maruz kalmıştır... 



Aşağıdaki fotoğraf ise görüldüğü gibi 9 Ağustos 2006 yılında İsrail'in katliamından yansıyan bir görüntü. Ancak Bayırbucak Türkmenleri olarak verilmekte. 



Source : Ehlibeyt (a.s) Haber Ajansı ABNA24.COM
22.11.2015

Hiç yorum yok :