11 Mayıs 2015 Pazartesi

BİLAL, MÜDÜRLERİ TOPLADI 'GENÇLERİ ÖRGÜTLEYİN' DEDİ



CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan'ın çocukları Bilal Erdoğan ile Sümeyye Erdoğan, dün Diyarbakır'da okul müdürlerini toplayıp basına kapalı bir toplantı düzenledi. Aydınlık'ın ulaştığı bilgilere göre Bilal Erdoğan, basına kapalı toplantıda okul müdürlerine, seçimler için görevler verdi. "Gençleri örgütleyin, AKP teşkilatlarına destek olun" diyen Bilal Erdoğan, "Açılım" sürecinde daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi. 
 
17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasında adı sıkça anılan Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, vakfın bölgedeki faaliyetlerini yerinde görmek üzere bugün sabah saatlerinde kız kardeşi Sümeyye Erdoğan ile birlikte Diyarbakır'a geldi ve ziyaretlerde bulundu.
 
Vali Yardımcısı Mehmet Demir'in de eşlik ettiği Bilal Erdoğan, Ulu Cami'ye giderek, burada cuma namazı kıldı. Ardından Mittani Otel'e geçen Bilal Erdoğan, burada Diyarbakır'daki İmam Hatip Liseleri müdürleriyle basına kapalı bir toplantı düzenledi. Toplantıya, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç ile AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ın da katıldığı öğrenildi. Diyarbakır'da 21 DV 024 plakalı Mercedes marka otomobille ziyaretlerini gerçekleştiren Bilal Erdoğan'ın, yönetiminde olduğu TÜRGEV'in Diyarbakır kent merkezindeki mülkleri ile ilgili bilgi aldığı da ifade edildi. 
 
Aydınlık / 18.04.2015