12 Ekim 2015 Pazartesi

BAZI UÇAK KAZALARI ve ABD-NATO; BİR ALMANIN ALMANYA'DAN YAKINMASI !



YALANLAR ÜZERİNE KURULMUŞ AMERİKAN SİYASETİ

….Malezya uçağını (300 ölü) kimin düşürdüğü henüz tamamıyla açıklığa kavuşmuş değil…Yolcu uçağının doğrudan NATO tarafından ya da NATO-Faşistlerince düşürülmüş olması da muhtemeldir. Bu arada size 1980 yılında Akdeniz’deki Ustica Adası’nın üstünde düşürülen ve 81 yolcusuyla sulara gömülen İtalyan yolcu uçağını hatırlatırım. Uzun bir süre bunun sorumluluğu Kaddafi’nin sırtına yüklenmek istenmişti. Ama bugün bu olay artık açıklığa kavuşmuştur: Uçağı bizzat NATO düşürmüştür !

   Ya da diğer bir olayı, 1988 yılında Basra Körfezi’nde düşürülen İran yolcu uçağını hatırlayalım. Bunun sorumlusu Amerikan Vincent kruvazörüydü. 290 yolcunun hepsi de ölmüştü. ABD ise bunun için ne bir özür dilemişti ne de yakınlarına tazminat vermişti. Ya da bir savaş manevrası sırasında Kiev tarafından yanlışlıkla düşürülen ve 4 Ekim 2001’de 78 yolcusuyla birlikte Karadeniz’in sularına gömülen Rus yolcu uçağını hatırlayalım.

 Bütün bu deneyimler bize, ABD ve onun uşaklarının her türlü suça girişebileceklerini göstermektedir. Bugün biliyoruz ki 11 Eylül olayı da bir Amerikan tezgahıydı. Amerikan gizli teşkilatları, bir dizi savaşa girişebilmek için 3 000 kişinin katledildiği devasa bir suç eyleminin yönetmenliğini üstlenmişlerdir. 11 Eylül bütün yalanların anasıdır. Buna cüret edenler, Doğu Ukrayna’da Malezya yolcu uçağını da haydi haydi düşürürler.


  Almanya işgal edilmiş bir ülkedir. ABD hem bizi işgal etmiştir hem de içinde bulunduğumuz utanç verici halimizle alay etmektedir ! Sadece topumuzu birden dinlemekle de kalmıyorlar. Uşakları olan Merkel’in telefonunu da dinlemektedirler ! Bakanlıklarımız içinde at koşturabilmek için ajanlar devşiriyorlar. Ayrıca unutmayalım ki, insansız hava araçlarını barbar savaşlarında kullanarak topraklarımızı devletler hukukunu çiğnedikleri katliamlarına alet etmektedirler. Ramstein (ABD’nin Avrupa’daki askeri güçlerinin üssü olan Orta Almanya’da bir kent) onların Ortadoğu’daki saldırganlıklarının merkezidir. Stuttgart’taki (NATO’nun önemli askeri tesislerinden birini barındırmaktadır) AFRICOM ise Kuzey Afrika’daki cinayetleri koordine etmektedir; gene Stuttgart’taki EUCOM Rusya’ya karşı yürütülen saldırıların kumanda merkezidir.

Jürgen ELSASSER

Batılı Gizli Servislerden IŞİD'e Giden Yol (Önsözden)